La femeia Capricorn în sentimentele ei domneşte ordinea. Deşi pasională nu are destul curaj să-şi declare intenţiile, de aceea trebuie sedusă. Foarte precaută şi retrasă, dacă va căpăta încredere în partener îşi va schimba comportarea, dovedind spirit de iniţiativă.

Când se ştie iubită, pluteşte – cum se spune, cu capul în nori, dar are destule rezerve să fie cu picioarele pe pământ. Natura zodiei sale o determină să fie reţinută. Este însă pregătită pentru a se lăsa admirată şi adorată, dar nici un bărbat nu o va putea stăpâni total.

Ea ştie ce-şi doreşte de la un bărbat, acesta însă nu va şti niciodată ce gândeşte ea. Unii găsesc distanţarea ei ca pe ceva chinuitor, poate şi pentru faptul că-şi ascunde bine sentimentele. Este femeia destinată soţului serios şi gospodar căruia cuvântul “aventură” nu-i spune nimic.

În realitate comportamentul ei ascunde frica de iubire; pentru că vrea să fie sigură că alesul ei este cel adevărat. Are nevoie de apărare şi siguranţă. Partenerul odată ales, va simţi întreaga ei dragoste. Este deosebit de credincioasă. Pe de altă parte, simte nevoia de a fi iubită şi admirată, de aceea este la început atât de distantă şi precaută.

Ea încearcă să evalueze posibilităţile şi riscurile înainte de a se lăsa sedusă. Dacă face o greşeală în alegerea partenerului, este de obicei o greşeală mare şi va încerca să scoată din aceasta ceva pozitiv. Are răbdare, putere şi rezistenţă.

În lupta cu viaţă este puternică. Să ne ferim a o răni, pentru că nu uită şi nu iartă. Răzbunarea ei nu are limite. Rămâne întotdeauna o singuratică independentă şi va persista în a-şi conduce singură viaţa.

Într-o căsnicie va avea pretenţia la o maşină şi la propriul ei cont bancar. Totuşi ştie să fie femeie şi cunoaşte valoarea frumuseţii. Are un adevărat cult pentru curăţenie, ţinută vestimentară, machiaj, comportare decentă. Multe femei îi vor cere sfatul în aceste domenii.

Foarte calculată, ea va încerca să domine bărbatul şi să se folosească de propriul ei interes. Bărbaţii slabi se simt atraşi puternic de femeia Capricorn. În tinereţe este de obicei retrasă, dar cu timpul devine tot mai sigură de sine. În general, se căsătoreşte târziu, după ce a avut câteva aventuri, fără să devină însă obiectul sexual al bărbaţilor.

Pasiunea ei este însă atât de profundă, încât nu poate fără dragoste. Rămâne foarte credincioasă partenerului de viaţă. Îşi doreşte un bărbat care să-i satisfacă toate nevoile şi, pentru a fi fericită, trebuie să fie ocupată tot timpul.

De multe ori se va dedica operelor de binefacere. Ia viaţa foarte în serios şi este convinsă că are capacitatea de a atinge ţeluri înalte, fiindcă mereu îşi face planuri, pe care le abandonează. Este foarte ambiţioasă şi niciodată mulţumită.

Oamenii mai puţin talentaţi o vor depăşi, dar pentru scurt timp, căci răbdarea ei este deosebită.

 

PS: Tot ce scrie mai sus  ma caracterizeaza intru totul.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s